Hoe koopt u sexy lingerie?

Heeft u geregeld behoefte aan het verleiden van uw vriend of man? Dan kunt u natuurlijk lingerie, en dan vooral pikante lingerie, kopen. Dit is over het algemeen een redelijk eenvoudige manier om de seksuele aantrekkingskracht te vergroten. Wanneer u dit gaat aanschaffen zult u moeten letten op een aantal zaken, zoals de maat of uw lichaamsfiguur. Wij hopen u op dit gebied voldoende te informeren, zodat u straks vol goede moed de slaapkamer in kan stappen in een sexy setje. Het kopen van lingerie zal nog een hele klus zijn, want er zijn tal van mogelijkheden. De punten van aandacht vind u hieronder.

Pasvorm

Het belangrijkste aspect van het kopen van (sexy) lingerie is de maat en de pasvorm van het product in combinatie met uw lichaamsvormen. Bekijk vooraf dus goed uw vroegere maten van de lingerie en houd wel rekening met het merk van de lingerie. Bij ieder merk zijn er natuurlijk andere pasvormen en daar moet u op letten.
Natuurlijk moet ook het setje passen bij het lichaam van u of uw vriendin. Daarom moet u ook rekening houden met de kleur en het soort setje dat u koopt. Houd u of uw vriendin niet van veel fransjes? Neem dit dan mee in de aankoop, want er moet natuurlijk wel een juist gevoel opgewekt worden bij de sexy lingerie.

Materiaal

Ook is het zo nu en dan goed om te kijken naar de stof van de lingerie. Dit draagt ook bij aan de pasvorm van de lingerie, maar ook de kwaliteit. Wanneer u een stof gebruikt die minder van kwaliteit word als het wordt gewassen, dan moet u hier tijdens de aankoop al rekening mee houden. Wast u uw lingerie geregeld in een wasmachine samen met andere was? Dan raden wij u aan om te kiezen voor katoen. Dit zal het langst van goede kwaliteit zijn.